Even geduld aub...
Busy loader

Besteladvies: Houd rekening met langere levertijden i.v.m. de zomerperiode.

Wat is de retourprocedure?

Retourzending
Om verschillende redenen komt het voor dat er een product retour gezonden wordt. Voor de goede administratieve afhandeling heeft ICH hiervoor een procedure gemaakt.

Uw retouraanvraag dient binnen 8 werkdagen na ontvangst datum van de pakbon, bij ICH uitsluitend per mail te worden ingediend. Uw retouraanvraag kan gemaild worden naar:  verkoop@ichbv.nl  o.v.v. uw ordernummer, artikelnummer, aantal en duidelijke omschrijving van uw retour aanvraag. 
 
U ontvangt binnen in werkweek antwoord op uw aanvraag om te retourneren. Na schriftelijk akkoord van ICH dienen de goederen binnen 10 werkdagen in het bezit van ICH te zijn. Een retournering wordt uitsluitend in behandeling genomen na voorafgaand overleg en indien het is voorzien van een uniek ATRnummer, die u ontvangt met het ATR formulier. Dit formulier dient bij de retourzending door u te worden ingevuld en bijgevoegd. Zonder deze informatie kan en mag onze magazijnmedewerker de retourgoederen niet in ontvangst nemen.

Niet standaard web artikelen en speciaal voor u bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
Aanvragen onder de € 50,00 worden niet in behandeling genomen. ICH heeft de mogelijkheid om  restockingskosten / verwerkingskosten (20% van de totale retourwaarde met een minimum van €30,00 per zending) in rekening te brengen. Vooraf wordt u hierover (indien van toepassing) geïnformeerd.

Retourzendingen dienen FRANCO te worden aangeboden. Bij niet FRANCO geretourneerde goederen worden de retourkosten verrekend of wordt de zending in zijn geheel geweigerd. Bij een retournering door toedoen van ICH wordt een afhaalopdracht gegeven.

Terugnemen van goederen is uitsluitend mogelijk als deze zich nog in de originele verpakking bevindt en als deze nieuw, onbeschadigd en ongebruikt zijn.

Wij doen ons uiterste best om de retourafhandeling binnen 2 weken af te handelen.

Waarschuwing: producten die bacteriologisch, chemische of nuclair gebruikt zijn mogen op grond van wettelijke regels niet in ons bedrijf bevinden. Derhalve worden dergelijke goederen nimmer geaccepteerd.

De informatie is geheel vrijblijvend, er kunnen geen rechten aan ontleent worden.
Heeft u verder nog vragen zendt dan uw mail naar verkoop@ichbv.nl
 
Met vriendelijke groet,
ICH BV


terug


Teamfoto2020